Basismodellen meterkasten

Het basisconcept van de Prenova meterkast bestaat uit een houten frame waarop het bovenpaneel reeds is gemonteerd en één of twee deuren zijn afgehangen. Deur(en) en bovenpaneel zijn in het basisconcept uitgevoerd in 18 mm dik gemelamineerd spaanplaat. Het meterschot is uitgevoerd in een achterplaat met een dikte van 18 mm. De maatvoering is nagenoeg onbeperkt. De meterkasten kunnen ook in openbare ruimten worden toegepast met aangepaste voorzieningen.

Het concept van Prenova is zodanig geconstrueerd dat elke variant kan worden gerealiseerd, zowel qua maatvoering, als wat betreft de te gebruiken materialen en speciale voorzieningen zoals bijvoorbeeld leidingkokers. De bovenpanelen zijn, tenzij anders overeengekomen, bevestigd op het kozijn. Van een meterkast met leidingkoker is het buitenpaneel afschroefbaar.

Downloads

Basismodellen Meterkast Prenova 2020

Deuren, panelen en zijwanden van een Prenova meterkast zijn standaard uitgevoerd in wit. Indien gewenst is het kozijn en het plaatmateriaal ook te leveren in andere kleuren en materialen.

 

Kortom, meer dan genoeg reden om de kiezen voor een meterkast van Prenova.

Alle maten en indelingen van onze meterkasten kunnen aan uw ontwerp worden aangepast!