Brandwerende leidingkokers

Onderbouwd met Efectis rapporten levert Prenova de 30 minuten en de 60 minuten brandwerende leidingkoker. Door gebruik te maken van gecertificeerde brandwerende materialen, en onderbouwde constructies die Prenova in samenwerking met Promat heeft ontwikkeld, voldoen de brandwerende kokers aan alle gestelde brandwerende eisen. Het verschil tussen de 30- en 60 minuten brandwerende koker is dat de materiaaldikte. Verwerking en montage zijn verder gelijk.

Door gebruik te maken van een overzetkoof is de brandwerende leidingkoker snel en makkelijk afgewerkt. Dit bespaart u schilder-, kit- en timmerwerk.  Wij kunnen eenvoudige oplossingen aandragen als het gaat om brandwerende vraagstukken. Wij zoeken een passende oplossing die u tijd en geld bespaard binnen uw renovatie of nieuwbouw project. 

Downloads

productinformatie brandwerend oplossingen

De brandwerende koker is een veel toegepaste koker in de hoogbouw. Bij het aanbrengen van een nieuw leidingtrace in hoogbouw is de brandwerende afwerking een minimale eis. Door vereenvoudigde details en onderbouwde producten heeft u hiermee een passende toepassing in handen.

Flexibiliteit in de maatvoering staat bij Prenova hoog in het vaandel. Elk project is anders en vraagt om een nieuwe aanpak. Het team van Prenova staat klaar om tegemoet te komen aan uw vraag.