HPF leidingkoven

Met de HPF leidingkoof van Prenova heeft u standaard alle voordelen van de kunststof leidingkoof. Bijkomend voordeel van de HPF leidingkoof is de vormvastheid bij grotere afmetingen en een zeer hoge mate van kras- en stootvastheid.   Een naadloze hoekverbinding en krasvaste uitvoering kenmerken deze leidingkoof. De montage kan op verschillende manieren gerealiseerd worden en met de platstrips werkt u het geheel netjes af.

 

 Sinds 2012 levert Prenova met succes deze leidingkoof in antwoord op de vraag vanuit de markt om een vormvaste en stabiele uitvoering. In de speciaal hiervoor ontwikkelde techniek wordt onder zeer hoge druk een kunststof folie van 200 micron geperst op een watervaste drager. Vandaar de naam, High Pressure Foil, afgekort HPF.  

Downloads

Tekening Hpf Koof
DXF bestand – 267,4 KB
productinformatie HPF Koker

Stootvaste prefab leidingkoof die past bij elk interieur. Voordelen van deze koven zijn de grote uitwikkelmaat en de naadloze hoekverbinding.

De HPF leidingkoof is breed inzetbaar voor alledaagse toepassingen. De krasvaste afwerking maakt de koker aantrekkelijk.

Het in eigen beheer ontwikkelde productieproces resulteert in een leidingkoof die multifunctioneel inzetbaar is.