Prefab leidingkokers

Prefab leidingkokers of leidingkoven zijn een fraaie oplossing voor het bekleden van leidingen in woning-, utiliteitsbouw en industrie, zowel voor nieuwbouw als renovatie. De leidingkokers van Prenova worden kant en klaar geleverd en worden eenvoudig gemonteerd. Hierdoor bespaart u tijd in de montage en worden kosten voor verder afwerking bespaard.

Voor elke toepassing is een materiaal en product wijze ontwikkeld. En dit biedt voordelen: altijd verzekerd van de juiste prijs, van het juiste product en de  juiste maatvoering. Prefab leidingkokers worden door Prenova ingemeten, vraag naar de mogelijkheden voor uw project!

Waarom een leidingkoven van Prenova?

Een leidingkoker van Prenova is in vrijwel iedere situatie toepasbaar zijn. Deze prefab leidingkokers bieden u het voordeel dat ze snel en eenvoudig te monteren zijn. Een kostenvergelijking met een traditionele leidingkoker doorstaat een leidingkoker van Prenova glansrijk. En... de leidingkoker van Prenova is visueel aantrekkelijk. Kortom: redenen genoeg om te kiezen voor een leidingkoker van Prenova.

Kunststof koven

Een lichtgewicht en vochtwerende koker die zich zeer eenvoudig laat verwerken. Een bewezen concept met zeer brede toepassingsmogelijkheden.

Brandwerende koven

Een brandwerende koker in een 30- of 60 minuten brandwerende uitvoering. Onderbouwt met productattesten  en aangevuld met brandwerende afwerkkitten en brandmanchetten.

HPF koven

High Pressure and Foil, of te wel HPF. Een term die garant staat voor een elegante, naadloze en bewezen oplossing. Prenova is er trots op dit ze jaren geleden als eerste deze koker heeft ontwikkeld.

Hier staan we voor: