het nieuwe F-profiel


F-profielen voor de montage van onze leidingkoven zijn niets nieuws. Een F-profiel is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden bij de bevestiging van een koof aan wand of plafond. Met een F-profiel kun je de leidingkoof snel en eenvoudig monteren, zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid of duurzaamheid van de constructie. Een erg slimme uitvinding dus.

 

Maar het kan altijd slimmer! Daarom presenteren wij het vernieuwde innovatieve F-profiel voor de montage van onze kant-en-klare prefab leidingkoven.

 

Op het eerste gezicht ziet ons nieuwe F-profiel er misschien uit als ieder ander F-profiel maar schijn bedriegt. Er zijn verschillende subtiele aanpassingen gedaan die de montage vergemakkelijken en verbeteren.

 

Zo heeft het profiel een teruggebogen lipje waarmee de klemkracht van het F-profiel kan worden vergroot zonder dat er moeilijkheden ontstaan bij het inschuiven van de koker. Daarnaast zorgt de slimme randafwerking van de bovenzijde ervoor dat de koof beter aansluit. Ook zit er een pootje aan de rugzijde dat voor meer druk zorgt en de kans op het ontstaan van kieren vermindert. 

Naast deze praktische verbeteringen biedt het nieuwe F-profiel ook esthetische voordelen. De opstaande rand is namelijk op een minimale hoogte gebracht, zodat de montageprofielen een minimaal aanzicht hebben. Tevens komen de kleuren van de profielen overeen met die van de koven, zodat er geen sprake meer is van kleurafwijking.

 

Wilt u meer weten? Bel  ons via 053 205 99 90 of mail naar info@prenova.nl

Stuur mij het nieuwe F profiel:

Hoe gaan we met uw gegevens om? Check onze privacyverklaring!