Prenova introduceert isowall.nl


Bent u op zoek naar een snelle, effectieve, duurzame en aantrekkelijke manier om een woning - of groep woningen - te isoleren? Dan kan Isowall uitkomst bieden.

Isowall is dé isolatieoplossing voor renovatieprojecten: dit luchtdichte wandbekledingssysteem met een hoogdecoratieve afwerking maakt duurzaam verwarmen met lage temperatuur mogelijk. Het systeem biedt veel wooncomfort en draagt bij aan het bereiken van een CO2-neutrale woning.

Isowall bestaat uit een geïsoleerd MDF decor in verschillende

uitvoeringen. Niet alleen het decor is vrij te kiezen, maar ook de eigenschappen van het paneel. Op de achterzijde van het paneel is een hoogwaardige isolatie luchtdicht verlijmd. Bij de koppeling van de panelen is Isowall-tape opgenomen in de verbinding zodat de naadverbinding gegarandeerd luchtdicht is. Het paneel is voorzien van hoogwaardige isolatie, geheel naar uw wens leverbaar in verschillende diktes en samenstellingen. De panelen hebben een dikte van slechts 1 cm en klikken dankzij gepatenteerde technologie snel, naadloos en eenvoudig in elkaar.


Naast de uitstekende isolerende eigenschappen van Isowall biedt het systeem ook vele praktische voordelen. Zo kan Isowall binnen één dag en zonder overlast gemonteerd worden, is het systeem krasbestendig en onderhoudsvriendelijk, en zorgt de strakke afwerking van de naadloze voorzetwand voor een plezierige en nette uitstraling.


Het verbeterde wooncomfort en het lagere energieverbruik dat Isowall oplevert, maakt het voor iedere woning een aantrekkelijke investering.