Brandpreventie 

De brandwerende afdichtingsproducten van Prenova BV voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Brandwerende kitten, coatings, manchetten en aanverwante producten zijn conform de huidige regelgeving voorzien van testrapporten van instellingen zoals EFECTIS of Peutz. Uitgebreide productinformatie, monsters en veiligheidsbladen staan u uiteraard ter beschikking. 

 

Daar toepassingen en omstandigheden tijdens het aanbrengen buiten onze beoordeling vallen, zijn eigen beproevingen doorslaggevend.

Downloads

Preva FernoCollar

een brandmanchet voor het brandwerend afwerken van kunststof buizen, geschikt voor sparingen in de vloer en de wand


Preva FernoStop

een brandwerende afdichtingskit op basis van acrylemulsie en grafiet. Fernostop reageert bij brand en schuimt vanaf 180ºC op tot een 20-voudig volume. Openingen worden actief dichtgedrukt zodat een barrière gevormd wordt tegen branddoorslag en rookgassen. Ook geschikt voor het afdichten van kabelbundels.


Preva FernoCryl

een brandwerende acrylaatkit voor voegen tot 50 mm. FernoCryl is een watergedragen acrylaatkit met een brandweerstand van 3 uur.


Preva FernoSeal

een brandwerende elastisch blijvende siliconenkit met een brandweerstand van 5 uur. Fernoseal voldoet in voegen met een breedte van 50mm


Preva FernoFoam

Fernofoam is een tot 2 uur brandwerend purschuim voor verwerking met een doseerpistool. Fernofoam voldoet in voegen met breedtes tot 40mm


Referentieproject

Voorbeeld van een geïntegreerde brandwerende leidingkoker.

Referentieproject

De prefab brandwerende leidingkoker / leidingschacht biedt elk voordeel van een snelle montage in combinatie met een afwerkt eindproduct.