Dagkantafwerking

In de keuze van het materiaal voor de afwerking van de dagkant biedt Prenova keuzemogelijkheden. Kiest u voor gegronde afwerking of voor afgewerkte producten, Prenova geeft u de ruimte en adviseert u graag. Laat u informeren naar de mogelijkheden.   Als bedrijf hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Uiteraard werken wij volgens FSC normen.

Gegrond / afgelakt

Prenova levert een compleet assortiment hout- en MDF producten in de meest uiteenlopende varianten voor de professionele markt in Nederland. We leveren elke denkbare aftimmering voor elk project. Verpakt per woning of per kozijn hoort daarbij tot onze standaard mogelijkheden.

MDF Finish profielen

In het MDF finish programma bieden we u een ruime keuze aan profielen die vanuit voorraad leverbaar zijn. Het MDF finish programma kenmerkt zich door flexibiliteit, ruime keuze aan profielen en een kant-en-klaar eindproduct. Kosten voor verder afwerking worden hiermee bespaart.

Topalit

Mooie vensterbanken die in kleur en afwerking perfect bij elk interieur passen. De Topalit vensterbank kenmerkt zich met een hoge slijt- en hittebestendigheid. Prenova levert al jaren de sterkste én stijlvolste vensterbanken.

Hier staan we voor: