Dakraamafwerking

De Prenova dakraamafwerkingen kunnen in vrijwel alle mogelijke daken geplaatst worden. Ze zijn geschikt voor daken met hoeken van 0 tot 90 graden, kunnen gebruikt worden voor alle dakdiktes en kunnen in elke gewenste maat gemaakt worden. Ook is de afwerking universeel toepasbaar, voor alle merken.

De dakraamafwerking is gemaakt van PVC en hierdoor 100% watervast. Dit maakt de afwerking ook ideaal voor vochtige omgevingen, zoals badkamers.

 De afwerkingen zijn niet alleen erg praktisch, ze zijn ook strak en elegant vormgegeven, met een naadloze overgang van het interieur naar de buitenlucht. Bovendien zorgt het licht reflecterende materiaal voor extra lichtopbrengst.

Een dakraam installeren is in essentie geen ingewikkelde klus. Toch is een strakke montage en nette afwerking geen vanzelfsprekendheid. Met de gebruiksvriendelijke en uiterst veelzijdige dakraamafwerkingen van Prenova bereikt u snel een professioneel resultaat.

De montage van de afwerkingen is intuïtief en biedt verschillende mogelijkheden tot maatwerk, zodat er altijd een optimale pasvorm verkregen kan worden, wat de totale montagetijd aanzienlijk verkort. Doorgaans kunnen de afwerkingen door iedere medewerker in enkele minuten geïnstalleerd worden, met een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Stuur mij meer informatie